Finn billigste airpods 2023

Her finner du billigste airpods i det norske markedet.

Tjenester og/eller produkter som vises kan komme fra partnere som kompenserer oss ved kjøp. Det vil forøvrig aldri påvirke utfallet av testene når vi leter etter billigste løsning.

Snarveier

Billigste AirPods Pro

Synger AirPodsene dine på siste verset? Eller var du en av de som gikk mot strømmen og skaffet deg fake Apple AirPods i stedet, men så viste det seg å være et dårlig trekk? Uansett hva som er grunnen til at du er her, så vil vi gjerne ønske deg velkommen hit!

Er du ute og spaserer i Oslo Sentrum, langs Bryggen i Bergen eller opp trappene til utsiktspunktet på Akslafjellet i Ålesund, så har du nok ikke gått mange skritt før du møter på en person som har Apple AirPods i ørene. Antageligvis er også du en del av den statistikken!

Men det er ikke bare bare å skaffe seg Apple AirPods, for de kan faktisk være ganske dyre. Derfor er det flere som går for den fake versjonen i stedet, for de gjør tross alt samme nytten. Men etter å ha lest denne artikkelen, så trenger du ikke å bekymre deg for det.

Om du er på jakt etter nye AirPods, så har du kommet til riktig sted! Hensikten med denne teksten er nemlig å finne de billigste AirPodsene, og på den måten kan du unngå at lommeboken din gråter mens du nyter en lydkvalitet ut av en annen verden!

Dette er Apple Airpods

I vår Apple-frelste verden så er det mange som hører på musikk ved hjelp av Apple AirPods i ørene, men hva mener vi egentlig med det? Hva er Apple AirPods?

Kort fortalt så er Apple AirPods hodetelefoner som er produsert av Apple. Men det stopper ikke der, for de er også trådløse. Man kobler dem til mobiltelefonen sin ved hjelp av Bluetooth, og man slipper den lange ledningen og har trådløs tilkobling i stedet.

Når Apple AirPodsene dine er tomme for strøm, så lades de enkelt opp igjen. Hodetelefonene kan lades både ved å bli koblet direkte til et strømuttak og ved å legges tilbake i ladeetuiet. Med Apple AirPodsene får altså et ladeetui også!

Dette er et par med hodetelefoner som enkelt kobler seg direkte på hvilken som helst av Apple-enhetene dine. De kan altså brukes til både Apple iPhone, Mac og Apple iPod, for å nevne noen av enhetene de er kompatible med.

Flere Apple AirPods typer

Man skulle nesten tro at det finnes kun én type Apple AirPods, men det gjør det ikke. Faktisk så finnes det flere forskjellige typer, og prisen vil naturligvis variere med utgangspunkt i hvilke Apple AirPods du velger å gå for.

Det finnes både små og store Apple AirPods. Med det mener vi at det finnes både Apple AirPods øreplugger som vil passe perfekt i jakke- eller bukselommen din. Disse kan du enkelt ta med deg uansett hvor du skal. Men det finnes også større Apple AirPods hodetelefoner.

Om du er på jakt etter øreplugger med litt ekstra lyddemping, så har Apple tenkt på dette også. Et slikt produkt kan du også finne i stallen til Apple. Disse ørepluggene går imidlertid under navnet Apple AirPods Pro!

Det er imidlertid ingen selvfølge at alle er så begeistret for å måtte være avhengig av et strømuttak for å få ladet AirPodsene sine. Om du er en av disse, så er det mulig å få tak i Apple AirPods med trådløse lademuligheter.

Billigste AirPods 3rd Generation

Hvorfor Apple AirPods?

Er du av en eller annen grunn litt usikker på om du ønsker å investere Apple AirPods? Eller kanskje du ikke er helt sikker på hvilke Apple AirPods du skal kjøpe?

Hvor vidt dette er det rette produktet for deg, er naturligvis noe du er nødt til å finne ut på egen hånd. Men vi kan i hvert fall garantere deg at dette er et så godt produkt at du ikke kommer til å angre på at du valgte å ta sjansen!

Når det gjelder hvilke Apple AirPods du bør velge, så kommer det an på hvilke behov det aktuelle produktet skal dekke for din del. Om du skal sitte foran en dataskjerm, så har du kanskje lyst på hodetelefonene, og da vil de kanskje til og med være det beste valget.

Om du derimot er ute etter noen øreplugger som ikke tar opp altfor stor plass, så bør du vurdere et av Apple AirPods ørepluggene. Med utgangspunkt i typene vi har sett ovenfor, så har du tre forskjellige alternativer i det tilfellet.

Apple AirPods pris

Som nevnt vil prisen på Apple AirPods variere med utgangspunkt i hvilken type Apple AirPods du bestemmer deg for å gå for. På dette markedet så finnes det noe for enhver smak!

Det dyreste Apple AirPods produktet er uten tvil Apple AirPods Max til 5078 kroner. Det er navnet på hodetelefonene som Apple produserer. Et steg lenger ned på listen finner du Apple AirPods Pro til 2190 kroner, som er ørepluggene med ekstra lyddemping.

Rett under der med tanke på prisnviå finner du Apple AirPodsene som kan lades opp uten å kobles til et strømuttak, og de koster 1990 kroner. Deretter kommer det desidert billigste Apple AirPodsene som finnes på markedet, og de koster 1390 kroner.

Viktig å ha øynene åpne

Når det gjelder å finne de billigste Apple AirPodsene, så er det viktig å ha øynene åpne. Rett som det er, kan det nemlig dukke opp et knallbra tilbud. Og det å få tak i Apple AirPods er ikke den enkleste oppgaven i verden, for de er såpass populære.

Om du virkelig ønsker deg disse hodetelefonene eller ørepluggene, så bør du være på utkikk etter disse tilbudene. Ikke nok med det, men du bør også være en av de første som benytter deg av det.

Så populære er altså disse produktene at de pleier å forsvinne relativt kjapt når de legges ut til kampanjepris eller «er på tilbud» som det kalles på folkemunne.

Benytt prissammenligningssider

I din søken etter de billigste Apple AirPodsene, så bør du absolutt vurdere å benytte prissammenligningssider.

Bruk av prissammenligningssider er en svært effektiv måte å få sammenlignet prisene på et eller flere produkter. På den måten kan du spare både tid og penger, for da slipper du å gjøre det selv. Og det er naturligvis ikke noe bedre enn det!

Koster strømmen skjorten?

Over 90% av brukerne betaler for mye. 

Be om gratis & uforpliktende tilbud fra flere strømleverandører nå.