Slik finner du billigste jacuzzi 2024

I denne guiden viser vi hvordan man finner billigste jacuzzi som en fantastisk utespa.

Tjenester og/eller produkter som vises kan komme fra partnere som kompenserer oss ved kjøp. Det vil forøvrig aldri påvirke utfallet av testene når vi leter etter billigste løsning.

Snarveier

For noen år tilbake gjorde jacuzzi sitt inntog på det norske markedet for aller første gang.

Hva er en jacuzzi?

Jacuzzi er et ord som folk flest bruker som et synonym til boblebad. Derfor kan det sies at jacuzzi er et boblebad, samtidig som det ikke bare er det. Egentlig er Jacuzzi® navnet på selve selskapet som står bak produksjonen av massasjebad og annet utstyr til basseng. Men det var altså noen som tok feil av selskapets navn og selve massasjebadet. Dermed har folk begynt å bruke det som et beskrivende ord for boblebad.

Dette koster en jacuzzi

Det er veldig mange som er nysgjerrig på hva en jacuzzi koster, men dette er faktisk et ganske vrient spørsmål. For det er at det er mange faktorer som spiller inn her. Likevel kan det sies at det ikke er uvanlig at en jacuzzi koster mellom 40.000 og 100.000 kroner. Likevel finner man rimeligere alternativer og de billigste kan ligge så lavt som fra 4.700,- og oppover.

Billigste jaccuzi


 

Valg av leverandør

Først og fremst vil prisen variere med utgangspunkt i hvilken leverandør du velger. En original jacuzzi levert av Jacuzzi® vil naturligvis være dyrere enn et massasjebad produsert av en leverandør.

Innendørs eller utendørs

Det finnes massasjebad som kan brukes innendørs, men det finnes også massasjebad som egner seg best til bruk utendørs. Prisen vil naturligvis variere med utgangspunkt i hva den aktuelle jacuzzien kan brukes til.   En jacuzzi med flere bruksområder vil alltid koste mer enn for en jacuzzi med færre bruksområder.

Størrelse på jacuzzien

Hvor stor den aktuelle jacuzzien er, vil også være avgjørende for hvor mye du vil være nødt til å betale for jacuzzien. Det finnes jacuzzier i forskjellige størrelser. Med tanke på pris er det viktig at du ikke kjøper en jacuzzi som er større enn det du faktisk trenger.

Antall funksjoner

Det er mange som blir blendet av hvor mange funksjoner jacuzzien har. Men her er det viktig å ha tungen rett i munnen og tenke litt realistisk. For selv om en funksjon høres kul ut, så betyr ikke det at det er noe du faktisk trenger. Jo høyere antall funksjoner jacuzzien din har, jo mer vil du være nødt til å betale for den. Derfor bør du alltid kun velge de funksjonene du faktisk trenger og kommer til å bruke.

Bruk god tid på å bestemme deg

Med utgangspunkt i alle faktorene som spiller inn i forbindelse med jacuzzier og prisbestemmelse, så er det viktig at du bruker god tid på å bestemme deg. Få kartlagt hvilke funksjoner du absolutt vil ha. Finn noen produkter du har lyst til å vurdere, og ta deg tid til å sove på det noen netter.

Handle på tilbud, eller kjøp brukt

Det er mange grunner til at det å bruke god tid på å bestemme seg er en god idé. For eksempel så kan det hende at jacuzzien du har lyst på, kommer på tilbud. Hvis du imidlertid synes at en jacuzzi er for dyr, så kan du alltids vurdere mulighetene for å kjøpe brukt. En jacuzzi er dyr nok uansett, men å prøve brukt pleier å være litt rimeligere!