Hvordan finne billigste matkasse

Tjenester og/eller produkter som vises kan komme fra partnere som kompenserer oss ved kjøp. Det vil forøvrig aldri påvirke utfallet av testene når vi leter etter billigste løsning.

Snarveier

Er du lei av å betale for mye for matkassen din? Å finne den billigeste av flere ulike matkasser i Norge kan være en krevende oppgave med så mange leverandører på markedet. Denne artikkelen vil veilede deg gjennom prosessen, fra å sammenligne priser og leveringskostnader, til å se etter kampanjer og lese anmeldelser.

Fortsett å lese for å lære hvordan du kan spare penger uten å ofre kvaliteten på maten din.

Nøkkelpunkter

 • Du kan finne billig matkasse ved å sammenligne priser og tilbud fra forskjellige leverandører.
 • Husk å se på leveringskostnader og antall porsjoner når du velger en matkasse.
 • Bruk rabatter og kampanjer for å spare penger på matkassen.
 • Les anmeldelser for å finne ut hva andre synes om matkassen.
 • Å velge en billig matkasse kan hjelpe deg med å spare penger, planlegge middager enklere, redusere matsvinn, og gi deg sunn og variert mat.
 • Med en billig matkasse har du bedre kontroll over ditt matbudsjett.

Hvordan finne den billigste matkassen

For å finne den billigste matkassen er det viktig å sammenligne priser og tilbud fra forskjellige leverandører. Ta hensyn til leveringskostnader og alltid se etter kampanjer og rabatter.

Vurder antall porsjoner og måltider som hver matkasse leverer for å sikre at du får mest mulig for pengene dine. Les anmeldelser og omtaler for å få en ide om kvaliteten på maten og tjenesten.

Sammenlign priser og tilbud

Å finne den billigste matkassen krever litt leting. Her er noen tips:

 • Sjekk ut ulike matkasser tilgjengelig på markedet.
 • Se på prisene hos forskjellige leverandører som Godtlevert, Adams Matkasse, Kokkeløren og Nettmat.
 • Bruk nettsider som Matkassetorget.no for å sammenligne priser.
 • Sjekk om det er tilbud eller kampanjer hos de ulike selskapene.
 • Test resultatene kan også hjelpe deg å finne en rimelig matkasse.
 • Husk at pris er en viktig del av valget når du velger en matkasse.

Vurder leveringskostnader

Leveringskostnader kan legge til ekstra kostnad på matkassen din. Noen av leverandørene, som Adams Matkasse og Godtlevert, gir deg matkasse på døra. Dette betyr at du får den levert rett hjem til deg.

Det kan være veldig enkelt, men det har også en pris.

Sjekk alltid hva leveringskostnadene er før du bestiller. Du kan finne denne informasjonen på leverandørens nettside. Noen ganger vil du finne at kostnaden for levering er inkludert i prisen på matkassen.

Andre ganger vil det være en ekstra kostnad.

Se etter kampanjer og rabatter

Å finne kampanjer og rabatter er smart. Dette kan hjelpe deg med å få den billigste matkassen. Her er noen tips:

 1. Sjekk nettsider av matkasse leverandører ofte.
 2. Se etter spesielle tilbud på nett, som rabattkoder.
 3. Følg firmasider på sosiale medier for å få siste nytt om salg.
 4. Bruk sider som Matkassetorget.no for å sammenligne priser.
 5. Hold øye med sesongtilbud. Noen ganger er det rimeligere priser i bestemte tider av året.
 6. Be om informasjon eller brosjyrer fra forskjellige selskap.

Ta hensyn til antall porsjoner og måltider

Se på hvor mange porsjoner og måltider matkassen gir. Sørg for at det passer til ditt behov. Noen matkasser gir mat for hele uken. Andre gir bare for noen dager. Du kan spare penger hvis du velger riktig.

Det er viktig å unngå matsvinn. Kjøp kun det du trenger. Så blir det ikke noe mat til overs som du må kaste.

Les anmeldelser og omtaler

Se på hva andre sier før du bestemmer deg. Hvis mange er glade, kan det være en god matkasse å velge. Hvis mange er sinte, kan det hende du vil tenke to ganger. Nettsider som Matkassetorget.no har mange anmeldelser.

Fordeler med å velge en billig matkasse

Ved å velge en billig matkasse, kan du spare penger på dagligvarer. Planlegging av middager blir enklere med forhåndsbestemte menyer. Billige matkasser hjelper også til med å redusere matsvinn.

De gir variert og sunn mat, noe som bidrar til et bedre kosthold. I tillegg gir de deg bedre kontroll over matbudsjettet ditt.

Spar penger på dagligvarer

Liker du å spare penger? En billig matkasse kan hjelpe deg. Du bruker mindre penger på dagligvarer. En matkasse kan være billigere enn å kjøpe mat i butikken. Det er sant, spesielt hvis du ikke kaster mat.

Pris er viktig når du velger en matkasse. Nettsider som Bestematkasse.no viser de beste og billigste matkassene. Så, let litt, og spar mer!

Enklere middagsplanlegging

Å ha en matkasse gjør middagsplanleggingen enkel. Du slipper å tenke på hva du skal lage til middag hver dag. En matkasse kommer med et menyhefte. Menyheftet har oppskrifter for alle matretter i kassen.

Du trenger bare å følge oppskriftene. Da får du variert mat hver dag. Det sparer deg også tid. Du trenger ikke å løpe til butikken for å kjøpe ingredienser. Alt du trenger er allerede i matkassen.

Dette gjør livet ditt enklere. Det gir deg mer tid til å nyte maten og mindre stress. Du kan bestille din matkasse på døra eller på postkontor eller post i butikk.

Reduser matsvinn

Kaster du mye mat? Du er ikke alene. Men med en billig matkasse kan du redusere matsvinn. Med en matkasse, får du akkurat den mengden mat du trenger. Du slipper å kjøpe for mye mat og kaste rester.

Du lager mat etter oppskrift fra menyheftet som følger med. Maten er nok til antall måltider og porsjoner som står på bestillingen din. Dessuten, når du bruker alt i kassen, sparer du penger og redder miljøet! Ingen grunn til å kaste, bare god mat å lage og nyte!

Variert og sunn mat

En billig matkasse gir mer enn bare sparepenger. De bringer også sunn og variert mat til bordet. De fleste matkasser kommer med et menyhefte. Dette heftet har oppskrifter på forskjellige matretter.

Noen matkasser har retter fra ulike deler av verden. Dette gir en sjanse til å prøve nye smaker. I tillegg er de fleste rettene sunne og balanserte. De gir alle de næringsstoffene kroppen trenger.

Så, en billig matkasse kan også hjelpe med å spise bedre.

Bedre kontroll over matbudsjettet

Å velge en billig matkasse gir deg bedre styring med matbudsjettet ditt. Du vet hva du skal betale hver uke. Det kommer ingen overraskelser. Ikke mer impulskjøp i butikken, som gjør at du bruker for mye penger.

Du kan planlegge måltidene dine uten stress. Det hjelper deg også å spare penger. Med en matkasse blir det enklere å følge et budsjett. Dette er bra for lommeboken din.

Oppsummering

Så, å finne den billigste matkassen er ikke så vanskelig. Man skal bare vite hvordan og hvor man skal se etter den beste avtalen. Følg disse tipsene, og du vil spare penger på dine dagligvarer.

Spis godt for mindre!