Finn billigste rolex 2023

Klokker forteller mye om hvem du er. En rolex er ettertraktet, og dyr. Her finner du en oversikt over de billigste Rolex-klokkene på markedet.

Tjenester og/eller produkter som vises kan komme fra partnere som kompenserer oss ved kjøp. Det vil forøvrig aldri påvirke utfallet av testene når vi leter etter billigste løsning.

Snarveier

Har du skikkelig lyst på luksusklokken Rolex, samtidig som du har vegret deg i mange år fordi prislappen er en ¼ av årslønnen din? Da er du nok ikke alene!

I gamle dager var det slik at det kun var de med mange penger som hadde råd til å kjøpe skikkelig dyre ting som Rolex-klokker. Slik er det heldigvis ikke lenger, særlig om du er flink til å spare.

Likevel er det ikke til å komme unna at Rolex-klokker ikke akkurat er noe man kjøper hver eneste dag. De fleste er nødt til å spare en god stund hvis de skal unne seg noe sånt.

I denne artikkelen skal vi gi deg noen tips som kan hjelpe deg å finne en Rolex-klokke til en litt rimeligere pris!

Hva er en Rolex?

Ettersom Rolex er såpass populært er det svært sannsynlig at de fleste vet hva dette er fra før. Men en Rolex er altså en meget populær klokke. Ikke nok med det, det er også en skikkelig luksusklokke!

Dette er en klokke som produseres av en produsent ved samme navn. Bak Rolex-produktene finner du Rolex SA, og dette er en sveitsisk produsent. Denne produsenten har spesialisert seg på produksjon av armbåndsur eller klokker og annet tilbehør.

Produsenten som står bak produksjonen av disse klokkene, har vært i drift siden 1905. Det sier seg dermed seg selv at det er snakk om ganske mange klokker.

Forskjellige Rolex-klokker  

Om du er på jakt etter en Rolex-klokke, så har du altså mange klokker å velge mellom. Men det er ikke bare én, to eller ti klokker. Rolex har produsert armbåndsur siden 1905, og det er ikke alle som ligner på hverandre. Det har blitt et greit antall kolleksjoner på dette punktet!

Rolex-klokker produseres i forskjellige materialer og med forskjellige urskiver. For eksempel så kan du kjøpe en Rolex-klokke i gull, oystersteel eller en kombinasjon av begge disse materialene.

Designet på klokkens urskiver vil også variere med utgangspunkt i hvilken kolleksjon og klokke du velger. Det er helt og holdent opp til deg å bestemme hvilken farge du ønsker på urskiven din. Det finnes lyse, mørke og fargede, samt med edelstener eller diamanter.

Det finnes mange forskjellige kolleksjoner av Rolex-klokker. Og her er et lite utvalg av dem:

 • Rolex Air-King
 • Rolex Cosmograph Daytona
 • Rolex Day-Date
 • Rolex Explorer
 • Rolex Lady-Datejust
 • Rolex Oster Perpetual
 • Rolex Sky-Dweller
 • Rolex Yacht Master

Rolex som statussymbol

En Rolex-klokke er ikke en hvilken som helst klokke. Som nevnt er dette en luksusklokke, som de fleste er nødt til å spare for å ha råd til. Men det stopper ikke der. I mange menneskers øyne er en Rolex-klokke et statussymbol.

Dette er altså ikke bare en kul klokke. Det er mye mer enn det, fordi folk flest får et spesifikt inntrykk av de som bærer en Rolex-klokke på armen. Å ha muligheten til det gir deg en form for status.

Det å ha en Rolex-klokke på armen forteller naturligvis folkene rundt deg at du har god råd. Selv om du kanskje bare har vært hinsides flink til å spare fordi Rolex-klokken var noe du virkelig ønsket deg, så er ikke dette noe som står skrevet i pannen din.

Når folk ser en person med en Rolex-klokken så ser de en person som fortjener respekt. Dette er en person som har fått orden på livet sitt, og det er ikke en person som du har lyst til å prøve å tulle med. Selv om det er pussig, så er det slik en materialistisk verden funker!

Rolex prishopp i 2021

Om du skal kjøpe deg en Rolex-klokke i disse dager, så er du nødt til å ut med mer penger enn det du måtte tidligere. Dette kommer imidlertid an på hvor i verden du bor, da Rolex besluttet å øke prisene sine etter at vi hadde trådt inn i 2021.

Det er naturligvis ikke uvanlig at det skjer prishopp på dette tidspunktet. Likevel er prishoppet på et relativt sjokkerende nivå. I noen tilfeller har vi sett en prisøkning på 7000 kroner, men det kommer helt an på hvilken kolleksjon og hvilken klokke det er.

Prishoppet er nok en kombinasjon av flere faktorer. Eksempelvis så er det jo normalt at prisene øker nå og da. Men etterspørselen etter Rolex-klokker har vært veldig stor de siste årene, og det er ingen grunn til å tro at dette er noe som kommer til å stoppe nå!

Rolex-klokke prisnivå

Innledningsvis nevnte vi at en Rolex-klokke kan koste deg ¼ av årslønnen din. Dette vil naturligvis variere med utgangspunkt i hvilken klokke du kjøper, og hvor du bestemmer deg for å kjøpe den.

Med utgangspunkt i listen ovenfor, så skal vi nedenfor se på hva du bør forvente at Rolex-klokken din koster. Prisene er hentet fra en norsk, offisiell Rolex-forhandler:

 • Rolex Air-King: 64 800,-
 • Rolex Cosmograph Daytona: 345 200,-
 • Rolex Day-Date: 397 200,-
 • Rolex Explorer: 109 400,-
 • Rolex Lady-Datejust: 386 500,-
 • Rolex Oyster Perpetual: 59 500,-
 • Rolex Sky-Dweller: 404 500,-
 • Rolex Yacht Master: 257 200,-

Listen ovenfor er en indikasjon på hvor mye prisen på en Rolex-klokke kan variere. Prisnivået bestemmes av hvordan klokken er utformet, og dette er noe du regulerer selv til en viss grad.

Om du vurderer å skaffe deg en Rolex-klokke og lurer på hva du er nødt til å spare, så vil det å ta en tur innom en offisiell Rolex-forhandler være den beste fremgangsmåten. Da får du se nøyaktig hva klokken du vil ha vil koste, og så kan du sette i gang med sparingen.

Offisiell Rolex-forhandler versus brukt

Vi kan trygt si at det å kjøpe en Rolex-klokke fra en offisiell forhandler sannsynligvis vil få lommeboken din til å utvikle menneskelige følelser for å gråte en skvett. Med utgangspunkt i listen ovenfor vil Rolex Oyster Perpetual være det billigste alternativet.

Hvis du derimot ønsker deg en annen Rolex-klokke uten å betale for mye, så kan det å ta en titt på nettsider hvor privatpersoner legger ut salgsannonser være en god idé. Kanskje du finner drømmeklokken din til en litt rimelige pris der?

Koster strømmen skjorten?

Over 90% av brukerne betaler for mye. 

Be om gratis & uforpliktende tilbud fra flere strømleverandører nå.