Finn billigste bleier 2023

Her finner du butikkene som selger billigste bleier i Norge.

Tjenester og/eller produkter som vises kan komme fra partnere som kompenserer oss ved kjøp. Det vil forøvrig aldri påvirke utfallet av testene når vi leter etter billigste løsning.

Snarveier

Er du førstegangsfødende og prøver å skaffe deg oversikt over utgiftene det nye familiemedlemmet vil medføre? Eller kanskje venter dere et barn til, og det kommer til å sprenge bleiebudsjettet? Da kan det være lurt å handle på en butikk med billige bleier! Bleier er en forbruksvare som alle med en baby (eller flere) trenger, og dette er noe du får kjøpt på dagligvarebutikker. Og i 2021 fungerer det heldigvis sånn at de fleste dagligvarebutikker har egne bleieavtaler som de tilbyr kundene sine. Om du først befinner deg i en situasjon hvor du er avhengig av å ha en eller flere bleiepakker liggende, så kan det være lurt å jakte på de gode tilbudene. Ved å gjøre det så kan du spare ganske mye penger! I løpet av denne teksten skal vi gjøre et forsøk på å opplyse deg når det gjelder hvor du kan finne de billigste bleiene.

Bleieavtale hos Meny

Meny bleieavtale En av butikkene som tilbyr kundene sine en bleieavtale er Meny. Dette er en av landets største supermarkedkjeder, så dette er et tilbud du kan benytte deg av uansett hvor i Norge du befinner deg. Bleieavtalen hos Meny kalles Fast knallkjøp 2 for 69 kr. I praksis betyr det at alle kunder som kjøper bleier hos Meny kan velge seg ut to bleiepakker til 69,- hver eneste gang de handler. Denne bleieavtalen gjelder imidlertid kun for merkene Libero og Pampers. Så om du befinner deg på Meny, så bør du definitivt gå for et av disse to bleiemerkene. Det er mange produkter som omfattes av denne rabatten, og noen av dem finner du i oversikten nedenfor:
 • Pampers Premium Protect S3 6-10 kg (28 stk)
 • Pampers Premium Protect S4 9-15 kg (19 stk)
 • Pampers Premium Protect S5 11-16 kg (19 stk)
 • Pampers Premium Protect S6 13-18 kg (18 stk)
 • Libero Touch strl 3 (28 stk)
 • Libero Touch Pant strl 6 (16 stk)
 • Libero Up&Go strl 6 (18 stk)
 • Libero Comfort strl 6 (22 stk)

Bleieavtale hos Coop Extra

Meny er ikke den eneste dagligvarekjeden som tilbyr en bleieavtale til kundene sine. Ved å handle på Coop (nærmere bestemt Coop Extra), så vil du få en bleiebonus på 20 %. I praksis betyr det at 20 % av summen du betaler for barneprodukter går inn i fordelsregnskapet ditt. Bleiebonusen på 20 % gjelder ved kjøp av barnemat, bleier og babywipes. I dette tilfellet defineres barnemat som både grøt, babysnacks, barnemat på glass og smoothier i klemmepose. Babyen din kan altså få mye godt til en svært god pris hos Coop Extra! For å kunne benytte deg av denne bleieavtalen, er du imidlertid nødt til å være Coop-medlem. I praksis betyr det at du blir en av Coops mange deleiere, og du får 1% kjøpeutbytte på alt du kjøper. I tillegg er det veldig enkelt å bli medlem. Det tar bare noen minutter! Etter at du har blitt Coop-medlem, så er det å laste ned Coops medlemsapp det eneste du trenger å gjør. Deretter må du bare huske å scanne QR-koden din når du betaler i kassen, slik at bleiebonusen på 20 % blir registrert på Coop-kortet ditt!

Bleieavtale hos KIWI

Kiwi bleieavtale Som kunde hos KIWI vil du også få anledning til å benytte deg av en bleieavtale. Denne bleieavtalen er en av Norges eldste bleieavtaler, for den har faktisk eksistert i hele 20 år! I løpet av de siste 20 årene har Kiwi-kunder spart masse penger med bleiekortet sitt! Når du handler bleier hos KIWI, så trenger du ikke velge et annet bleiemerke for å kunne benytte deg av bleieavtalen. Hos KIWI kan du velge akkurat det bleiemerket du foretrekker, for både Libero, Pampers og LilleGo’ omfattes av bleieavtalen hos KIWI. KIWIs bleieavtale gir deg ikke en fast rabatt hver gang du handler bleier. I stedet gir de deg hele pakken gratis hver eneste gang du har handlet et visst antall bleiepakker. I veldig mange år har kundene fått hver 4. bleiepakke gratis, men nå har de endret dette til hver 2. pakke! Det som også er litt praktisk er at bleieavtalen hos KIWI ikke bare omfatter bleier. Denne bleieavtalen omhandler også hygieneprodukter som bind og tamponger, så dette er en avtale som vil være nyttig for både store og små kvinner i det langstrakte landet vårt!

Bleieavtale hos REMA 1000

Rema 1000 bleieavtale Om du handler hos REMA 1000 vil du også bli tilbudt en bleieavtale. Denne avtalen går ut på at REMA 1000 foretar et priskutt på 50 %. Det betyr altså at du får 50 % i rabatt når du kjøper bleier hos REMA 1000. Dette priskuttet er noe som gjelder på alle bleier som finnes i REMA 1000 sitt sortiment. Dermed trenger du heller ikke her å velge et annet bleiemerke som du egentlig ikke liker. REMA 1000 gir deg 50 % rabatt på akkurat det bleiemerket du liker aller best! For å kunne nytte deg av dette bildet hos REMA 1000, så er du nødt til å laste ned dagligvarekjedens egen app. Denne appen kalles Æ, og den er helt gratis å laste ned. Ved å skanne QR-koden i appen i kassen, så vil du få 50 % på bleiene du har kjøpt til babyen din. Om du ikke er helt sikker på hvordan du skanner QR-koden i kassen, så kan du eventuelt skrive inn koden «bleier» i Æ-appen. Dette vil gjøre samme nytten, og automatisk gi deg 50 % i rabatt på alle bleiemerker hos REMA 1000.

Bleieavtale hos SPAR

Spar bleieavtale SPAR vil også være et godt alternativ i forbindelse med kjøp av bleier, særlig om du foretrekker å bruke bleier fra Libero. Dette bleiemerket inngår i SPAR Junior, som går ut på at Trumf-kunder får 25 % rabatt når de kjøper barnematprodukter og Libero-bleier:
 • Libero Touch Premature (24 stk)
 • Libero Touch strl 2 (32 stk)
 • Libero Touch strl 3 (28 stk)
 • Libero Touch strl 4 (24 stk)
 • Libero Touch strl 5 (22 stk)
 • Libero Comfort strl 3-7 (21-30 stk)
 • Libero Up&Go strl 4-8 (14-22 stk)
Bleieavtalen hos SPAR forutsetter altså at du har registrert deg som Trumf-kunde. Dette trenger du ikke å nøle et eneste sekund på å gjøre, for det er noe du kan gjøre helt kostnadsfritt. Når du registrerer deg som Trumf-kunde, så registreres dette direkte på bankkortet ditt. Det betyr at du kun har ett kort du er nødt til å forholde deg til, og det er det kortet du betaler med. Ved å være Trumf-kunde vil du spare mye penger, både på bleier og andre varer. I praksis betyr det at du kan trekke 25 % fra prisen som står ved produktet når du finner det i butikkhyllen. Eksempelvis så koster en pakke med Libero Touch Premature 69,90 kr. Med 25 % i rabatt vil du være nødt til å betale cirka en femtilapp for en pakke med 24 bleier!

Hvilken butikk er billigst?

Ovenfor har vi sett på 5 forskjellige bleieavtaler. Dette er bleieavtalene til dagligvarekjedene til Meny, Coop Extra, KIWI, REMA 1000 og Spar:
 • Meny: Fast knallpris 2 for 69,-
 • Coop Extra: 20 % bleiebonus
 • KIWI: Hver 2. bleiepakke gratis
 • REMA 1000: 50 % rabatt
 • Spar: 25 % rabatt
Det er imidlertid kun førstnevnte (Meny) som opererer med faktiske priser i forbindelse med sin bleieavtale. Både Coop Extra, REMA 1000 og Spar benytter seg av prosenter, og i praksis betyr det at prisene kan gå opp og ned uten at kunden legger merke til det. Dermed er det Meny (Fast knallpris 2 for 69,-) og KIWI (hver 2. bleiepakke gratis) som kjøper om å gå seirende ut av denne duellen. Og i dette tilfellet er det nok KIWI som trekker det lengste strået. KIWI sin bleieavtale går ut på at du får hver 2. bleiepakke gratis. Du trenger med andre ord kun å kjøpe én bleiepakke for å få den neste gratis. Og det blir jo mange kroner til slutt. Derfor er det ingen tvil om hvem det vil være mest praktisk å benytte seg av mtp budsjettet.

Billigste bleiebøtte

 

Benytt deg av flere butikker

Til tross for at vi trekker frem KIWI som et godt alternativ, så betyr ikke det at du er nødt til å handle hos KIWI hver eneste gang du trenger pleier. Om du plutselig ser at Coop Extra eller Spar har et knallbra bleietilbud, så er det ikke noe i veien for at du benytter deg av det. I 4 av 5 dagligvarekjeder forutsettes bleieavtalen av at du har registrert deg som kunde hos dem (eller være Trumf-kunde som SPAR ønsker at du skal være). Og 3 av 4 av disse innmeldingen er helt kostnadsfritt, så du kan fint melde deg inn i alle sammen. For å kunne benytte deg av bleieavtalen til Coop Extra er du nødt til å være Coop-medlem. I motsetning til de andre så koster dette en mindre sum, men det koster ikke skjorta likevel. Dermed er det mulig å være medlem i alle dagligvarebutikkene som du finner i nærheten av der du bor. Da kan du benytte deg av hver enkelt butikk når de har gode tilbud, og på den måten spare enda flere penger enn du vil gjøre ved å sverge til én butikk!